Over ons

Onze zaak werd opgericht in juli 1990. Oorspronkelijk voerden wij enkel elektriciteitswerken uit. Aangezien Firmin in het bezit was van de nodige attesten zijn wij ons ook gaan verdiepen in de sanitaire installaties, wat voor hem voor een goede afwisseling zorgde. Door de uitbreiding van ons bedrijf hebben wij door de jaren heen een aantal personeelsleden aangeworven om ons team te versterken.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat volledige renovaties van woningen uitvoert naar wens en op maat van de klant. Onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat het werk professioneel uitgevoerd wordt.
We geven onze klanten de nodige raad bij het nemen van belangrijke beslissingen en verzorgen ieder project van begin tot eind. De personen die met ons samenwerken zijn echte vaklui die reeds lang in de stiel werkzaam zijn.

Wij noemen ons geen specialisten maar streven naar perfectie!

Ervaring

Onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat het werk professioneel uitgevoerd wordt.

Renoveren op maat

Volledige renovaties van woningen naar wens en op maat van de klant

Vakmanschap

Wij noemen ons geen specialisten maar streven naar perfectie!

Elektriciteitswerken

Hiermee is alles begonnen, door jarenlang ervaring zijn er voor ons geen geheimen meer. Als erkend installateur is het uitbreiden of een volledig nieuwe elektrische installatie geen enkel probleem. Bestaande elektrische installaties in oudere woningen worden aangepast zowel voor je comfort als voor je veiligheid. Bij totaal renovaties nemen wij de elektrische installatie zelf onderhanden, je hoeft hiervoor geen andere extra aannemer te zoeken. Dit is een belangrijke troef die je heel wat tijd en kosten kan besparen!

Landelijke stijl

Ons werk wordt gekenmerd door een landelijke stijl waarbij warmte en gezelligheid hoog in het vaandel worden gedragen.

Sanitaire installaties

Firmin Siebens renoveert jaarlijks meerdere badkamers en ook keukens, zowel sanitair, elektriciteit als tegels worden volledig vernieuwd. Daarin zit ook het nodige metselwerk en eventueel Gyproc wanden of verlaagd plafond nemen we ook voor onze rekening. Kijk even naar onze realisaties en overtuig jezelf van de verschillende mooie projecten.

Contact

Misschien kunnen wij u in de toekomst van dienst zijn. Wij zijn altijd te bereiken, van maandag tot zaterdag. Wij zijn vooral actief in Bornem, klein Brabant en omstreken.